Mellanrumborstar

Här hittar du allt som rör mun- och tandhygien som tandborstar, eltandborstar, munskölj och tandkräm. Mellanrumsborstar, tandpetare och tandtråd finns under Mellanrumsrengöring. Mun och Tänder innehåller även produkter mot munsår och blåsor i munnen. Vi har även sugtabletter och geler mot muntorrhet och även produkter som är bra mot dålig andedräkt. Munskölj kan ha olika användningsområden och du hittar dem under respektive underkategori. SB12 finns t ex under dålig andedräkt medan fluorskölj och sugtabletter med fluor som förebygger hål i tänderna hittar du under Kariesförebyggande.

Read more

EKULF twice Advanced tandborste

15,00 kr

EKULF twice Advanced är en tandborste med koniska borststrån som lätt och effektivt når tändernas mellanrum. Borsten är mycket skonsam mot tänder/tandkött och avlägsnar effektivt bakterier och plack.

EKULF Advanced tandborste

28,00 kr
EKULF Advanced är en tandborste med koniska borststrån som lätt och effektivt når tändernas mellanrum. Den avancerade borstteknologin gör därför EKULF Advanced speciellt lämpad för personer med känsligt tandkött.