Subcategories

FILTRERING

Godis

Nellie Dellies Dark Chocolate

18,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Nellie Dellies har färre kalorier än vanlig choklad. Smak av mörk choklad.

Nellie Dellies Milk Chocolate

18,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Nellie Dellies har färre kalorier än vanlig choklad. Smak av ljus choklad.

Nellie Dellies Crispy Raspberry

18,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Nellie Dellies har färre kalorier än vanlig choklad. Smak av choklad och hallon.

Nellie Dellies Sweet Liquorice

23,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Det är rikt på fibrer vilket bidrar till mättnad. Smak av Sweet Liquorice.

Nellie Dellies Salty Liquorice

23,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Det är rikt på fibrer vilket bidrar till mättnad. Smak av Salty Liquorice.

Nellie Dellies Caramel Liquorice

23,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Det är rikt på fibrer vilket bidrar till mättnad. Smak av Caramel Liquorice.

Nellie Dellies Juicy Winegum

23,00 kr
Nellie Dellies är sötat med stevia vilket innebär att det är ett sockerfritt alternativ till vanligt godis. Det är rikt på fibrer vilket bidrar till mättnad. Fruktsmak.